Wedding Preparation

Digital Invitation!

Β Photo: Jonas Photo Studio

Photo color edited by: Ryan Fadhilah Hadi

Text photo: Anniesa Marshadiany

Itu teks ‘save the date’ sama ‘we’re getting married’ nya ngambil dari google kok :)) Teks namanya ngopi dari undangan :))

Keep it simple aja bro jangan dibikin ribet :))

Gue bikin ini, buat undangan yang gue kirim via whatsapp/line. Fyi, undangan fisik gue buat temen kuliah dan sekolah cuma ada 12 :)) Buat kantor yang lumayan banyak. Nah temen kuliah dan sekolah diundang pake digital invitation ini deh πŸ™‚ Alhamdulillah ya sekarang jamannya udah digital, jadi nggak ribet :p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s